Catalogus

Snack & Takeaway

Snack en takeaway  in de juiste verpakking

Snack en takeway, wie is er niet dol op? Belangrijk is dat jouw klanten genieten van hun eten opgediend in praktische bakken en kommen met de door jouw gewenste uitstraling. En dat jouw snack en takeaway bij diezelfde klanten bezorgd worden in handige dozen en bakjes. In de juiste verpakking dus en vanzelfsprekend op de juiste temperatuur. Dat zorgt allemaal voor een extra smaakbeleving en dat is waar het om draait.

 

Breed assortiment snack & Takeway

Ben je op zoek naar praktische bakken voor lunch, salades  of saus? In ons ruime assortiment vind je eenvoudig de kartonnen bakken, duurzame suikerrietbakken of transparante PET bakjes die aan jouw wensen voldoen. Voor soepen heb je de keuze uit handige kommen van karton of suikerriet. Kies de door jouw gewenste inhoud met bijpassende deksel om alles hygiënisch af te sluiten in de benodigde hoeveelheid en voeg het artikel toe aan je winkelmandje.

Ook voor het verpakken van snack en takeaway als sushi, hamburgers en noodles ben je bij Europepackaging aan het juiste adres. Ook hier de keuze uit karton, duurzaam suikerriet of PET schalen. En natuurlijk bezorg je ook die overheerlijke pizza in een handige pizzadoos voorzien van jouw logo.

 

Europe Packaging snack en takeaway 

Een ding is zeker bij Europe Packaging vind je zeker de verpakking voor jouw snack en takeaway die voldoet aan jouw wensen. Tevreden klanten, daar gaan we voor!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »