Bestekzakjes

€24,95 Excl. btw
€30,19 Incl. btw
€42,95 Excl. btw
€51,97 Incl. btw
€23,10 Excl. btw
€27,95 Incl. btw
€24,95 Excl. btw
€30,19 Incl. btw
€24,95 Excl. btw
€30,19 Incl. btw
€21,15 Excl. btw
€25,59 Incl. btw

Bestekzakjes bij jouw maaltijden 

 

Een hamburger of snack eet je vaak lekker met je handen. Dat geldt natuurlijk niet voor salades, complete maaltijden, noodles en sushi. Ben je op zoek naar bestekzakjes met handig bestek om bij deze maaltijden te verstrekken? Dan ben je bij Europe Packaging aan het juiste adres. Wij bieden superhandige zakjes met wegwerpbestek aan in verschillende uitvoeringen. Geschikt voor festivals, evenementen, campings, barbecues en overal waar je wegwerpbestek nodig hebt.

Bestekzakjes met duurzaam bestek

Kies jij voor een gevuld bestekzakje van Europe Packaging? Heel mooi. Zo genieten jouw klanten niet alleen van hun eten met prima bestek, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Het bestek in onze bestekzakjes is namelijk gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Duurzaam genieten dus.

Bestekzakjes met verschillende inhoud

Kies het wegwerpbesteksetje dat bij jouw eten past. Niet voor elke maaltijd op bijvoorbeeld een festival of evenement heb je een complete bestekset nodig. Je kunt kiezen uit twee varianten. De eerste is een bestekzakje met mes, vork en servet, oftewel het 3-in-1 bestekzakje. Daarnaast hebben we een 4-in-1 variant, waar ook een lepel in zit.

 

                                                                                                       

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »