Schorten

€12,95 Excl. btw
€15,67 Incl. btw
€44,65 Excl. btw
€54,03 Incl. btw

Schorten en bezoekersjassen voor optimale hygiëne

Hoe houd je je werkomgeving en keuken optimaal schoon? Met beschermende kleding voor je personeel. Een van de onderdelen van deze bescherming is een schort. Daarnaast zorgen wegwerp bezoekersjassen ervoor dat de bezoekers van jouw productieruimte of keuken zich ongestoord kunnen bewegen. Zonder iets vuil te maken en zonder zelf vuil te worden.

Schorten zijn onmisbaar in de keuken

Voedselveiligheid is ontzettend belangrijk in de keuken. Zorg er daarom voor dat jouw werknemers de juiste schorten dragen. Zo weet je zeker dat jouw voedsel ‘veilig’ is en blijft. Onze wegwerpschorten zijn gemaakt van PE; soepel vallend en waterdicht materiaal. Je maakt de schorten eenvoudig vast met een strik om je middel.

Bezoekersjassen voor extra hygiëne

Krijg jij bezoekers in je hygiënisch schone keuken of productieruimte? Met bezoekersjassen voor de klanten zorg je ervoor dat niet alleen de te bezoeken ruimte, maar ook de bezoeker zelf niet vies wordt. Gemaakt van sterk non woven materiaal beschermen de jassen de kleding van jouw werknemers of bezoekers. Want natuurlijk kun je de jassen ook gebruiken voor je eigen werknemers in de keuken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »