Mouwovertrekken

€39,95 Excl. btw
€48,34 Incl. btw
€13,65 Excl. btw
€16,52 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
€5,99 Incl. btw

Mouwovertrekken voor extra bescherming

Natuurlijk zorg je voor de nodige hygiëne bij de bereiding van jouw overheerlijke voedsel. Beschermende kleding zoals mouwovertrekken, voorkomt dat vuil of bacteriën van werknemers in aanraking komen met het voedsel. En andersom ook natuurlijk. Want die praktische beschermingsmiddelen, ook wel mouwbeschermers genoemd, houden ook de armen van het personeel vrij van opspattend vuil. In het ruime assortiment van Europe Packaging vind je mouwbeschermers in verschillende uitvoeringen.

Mouwovertrekken handig in gebruik

Hoe gebruik je een mouwbeschermer? Heel eenvoudig. Schuif de bescherming over je onderarm heen en klaar is kees. Of je de overtrekken nu over je blote onderarm of kleding met lange mouwen trekt, maakt niet uit. One size fits all!

Mouwbeschermers verschillende kleuren

De mouwovertrekken voor eenmalig gebruik zijn ideaal in de voedingsindustrie, maar zijn ook perfect te gebruiken bij schoonmaakwerk of in de gezondheidszorg. De beschermers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo passen ze makkelijk in een kleurcoderingsysteem, waarmee je de kans op kruisbesmetting tussen verschillende ruimten minimaliseert.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »